implant


  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Ticari Belgeler Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
b.a.f.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-2010
Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 2855
Gönderen: 10-Ağustos-2012 Saat 23:06 | Kayıtlı IP Alıntı b.a.f.

Firmamız 1995 yılından bu zaman Ticari belgelerinizde kaliteli ve ekonomik çözümler sunmaktadır.
İşletmeniz için K Yetki belgesi, SRC belgesi, K2 belgesi, ODY Belgesi, ÜDY Belgesi ve diğer ticari taşıt belgeleri için hizmet vermektedir.

K2 Kimler İçin Zorunlu :

“Sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili eşya taşımacılığı yapacak ve ticari maksatla taşımacılık yapmayacaklara,” (Karayolları Taşıma Yönetmeliği)
Kullandığınız araçla ürün taşıması yapmasanız bile ruhsatında kamyon, kamyonet ve kapalı kasa yazıyorsa, araç ruhsatında hususi yazmasına rağmen araç ile irsaliyeli ve faturalı yük nakli yapılıyorsa, ayrıca Boğaziçi Köprüsünden geçemeyen araçlarınız varsa K2 Yetki Belgesi almanız zorunludur.

3.5 tonun altındaki aracı olan firmalar bu büyük fırsatı kaçırmayın K2 Belgesinin normal harç ücreti 7.852 TL’dir .Ulaştırma bakanlığının sadece OCAK ayındaki indirim oranı tam % 85 yani 7.852 TL yerine sadece 1.177 TL ödeyip K2 belgesini alabilirsiniz.

SRC Belgesi
Src Belge Alma :Src Belgesi ehliyet alınma tarihine göre ya eğitime giderek ya da eğitimden muaf olarak kursa gitmeden sınavsız alınabilir.
SRC Belgesi olmadan yapılan taşımalarda firmaya 900 TL sürücüye 300 TL para cezası uygulanmaktadır!!!

SRC MUAFİYET NEDİR ?

KURSA GİTMEDEN SRC ALMAK İÇİN :

EHLİYET SINIFI C-D-E OLANLAR :Ehliyet alınma tarihi 25.02.2003 tarihinden önce olması yeterli başka bir şart aranmıyor.

EHLİYET SINIFI B OLANLAR :

Ehliyet alınma tarihi 25.02.2003 tarihinden önce olacak ve bunun yanında 25.02.2003 tarihinden önce SSK BAĞ-KUR veya EMEKLİ SANDIĞI girişiniz olacak.

SRC 1 (ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI)
SRC 2 (ŞEHİRLER ARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI)
SRC 3 (ULUSLARARASI EŞYA-YüK TAŞIMACILIĞI)
SRC 4 (ŞEHİRLER ARASI EŞYA-YüK TAŞIMACILIĞI)
SRC PSİKOTEKNİK ve K2 BElGESİ OLMADAN KESİNLİKLE YOLA ÇIKMAYIN !

K1 Kimler İçin Zorunlu :

Belirli bir zaman tarifesine göre ve/veya belirli bir zaman tarifesine uymaksızın eşya taşımacılığı yapacaklara, (Başkasının ticari yükünü taşıyarak gelir elde eden kişilere) diğer bir deyişle nakliyat işi yapanlara K1 Belgesi almak zorunludur.

3.5 tonun altındaki aracı olan firmalar bu büyük fırsatı kaçırmayın K1 Belgesinin normal harç ücreti 15.705 TL’dir .Ulaştırma bakanlığının Ocak ayındaki indirim oranı tam %85 yani 15.705 TL yerine sadece 2.356 TL ödeyip K1 belgesini alabilirsiniz.
Yukarı Dön Göster b.a.f.'s Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: b.a.f.
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.91
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,0781 Saniyede Yüklendi.