implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Benten Kaykaycı Oyunu Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
fyuksel3350
Üye
Üye

Ülke: Tacikistan
Gönderilenler: 80
Gönderen: 20-Haziran-2012 Saat 09:58 | Kayıtlı IP Alıntı fyuksel3350

Evet, kahramanımız benten oyunları in canı sıkılmış görünüyor. Çünkü bu gün bir hafta sonu sabahı ve hava çok güzel. Ben ten in de kardeşi hasta,  daha kötüsü arkadaşlarının her birinin de başka programları var. Yani sizin anlayacağınız yalnız ve vakit geçirecek kimsesi olmadığı için de canı çok sıkkın. Öyle zannediyorum ki senin de canın sıkkın gibi. Öyle ise hem can sıkıntının geçmesi için, hem de kahramanımız ben ten ile vakit geçirmek için hala neyi bekliyorsun? Hemen harekete geçmeli ve ben ten ile birlikte güzel bir vakit geçirmelisin. Ben ten in yeni aldığı kaykayına binerek yaşadığı şehir de güzel bir tur yaparak keyifli bir hafta sonu geçirmeye ne dersin? Evet mi? Öyle ise hemen harekete geçmeli ve ben ten in yeni kaykayını denemelisin. Bu gerçekten çok keyifli olacaktır senin için!

Üstelik kahramanımız ben ten in yeni aldığı kaykayının çok farklı özellikleri de var. Fakat bunları söyleyemem. Çünkü bu özellikler oyun içerisinde sana sürpriz olarak hazırlandılar. Bence hiç vakit kaybetmeden bu oyuna başlamalı ve ben ten in bu yeni kaykayını en iyi bir şekil de keşfetmelisin. Haydi dostum! Ben ten in yeni kaykayını denemek ve çok eğlenceli bir hafta sonu geçirmek için hazırlanmalsın. Ve bir an evvel Benten oyunları kategorisin de yer alan bu oyunu oynamalısın.

İyi eğlenceler!

Düzenleyen fyuksel3350 20-Haziran-2012 Saat 09:59
Yukarı Dön Göster fyuksel3350's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: fyuksel3350 Ziyaret fyuksel3350's Ana Sayfa

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma