Intelatom Kıdemli Üye

Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2015 Gönderilenler: 935
|
Gönderen: 11-Eylül-2020 Saat 01:26 | Kayıtlı IP
|
|
|
Web site adresi: Ambarevim.com
Web Site Konusu: Ekmek - Un Çeşitleri - Birbirinden
Güzel Ürünler
Ekmek, yaşantımızın olmazsa olmazları arasında yer
almaktadır. Her ekmeğin ayrı bir hikayesi, ayrı bir
yapılış şekli bulunmaktadır. Ekmekler çeşitlerine göre
içeriğinde farklı yüzdelerle su barındırabilir.
Örneğin genel olarak lüks ekmek hamurunda %65,
ekmeklik hamurda %60, çöreklik hamurda ise %40 - %45
oranında su bulunmaktadır. Ortalama olarak 220 – 280
derece arasındaki sıcaklıklarda pişen ekmekler
içeriğinde yapısına göre farklı kalori
barındırabilmektedir.
https://ambarevim.com/
Düzenleyen Intelatom 11-Eylül-2020 Saat 01:26
|