implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardýmYardým
  Kayýt OlKayýt Ol  GiriţGiriţ
Site Tanýtýmý
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanýtýmý
Konu Konu: Puma Basket Classic cipőn dolgoztam Yanýt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
haweriaowok
Üye
Üye

Kayýt Tarihi: 09-Mart-2020
Ülke: Umman
Gönderilenler: 55
Gönderen: 06-Nisan-2020 Saat 11:39 | Kayýtlý IP Alýntý haweriaowok

A Bushido II-val kapcsolatos elsődleges kérdésem a kezdetektől fogva az volt, hogy vajon sokkal kényelmesebben és organikusabban érezhetik-e magukat az úton, mint a lábbeli egyedi kiadása. A megoldás? Olyasmi.

A lábbeli hetvenöt kilométerét követően megértem a tényleges merev, pontos meccset, valamint az adott tájon való utazást, mindazonáltal a Puma Suede Classic cipő tekintetében nem imádjuk a tényleges lábbelit, hogy ésszerű legyen annak érdekében, hogy ne technikai utak. A Bushido II-n belüli személyes kilométereim többsége a Yosemite-hez, valamint a Sequoia-hoz vagy a Nobleman Canyon Nationwide rekreációs területekhez kapcsolódó ösvényeken zajlik, amelyek finom homokból vannak, hogy megvilágítsák a területeket, és mindegyik dolog között. Masszív, speciális ösvényeken a tényleges Bushido II úgy érzi, hogy benne van az alkotóelemben. Feladatom, hogy nagyon felépített állhassak, védve a cipőket, bár a valóban nagyon lezárt mérkőzést értékeltem. valamint a cipő kitűnő egyensúlya sok személyes művelet során a Sierrákon belül.

Gordon Gianniny a tényleges Los angeles Sportiva Bushido II-t értékeli Sore szempontjából

Gordon Gianniny, a Los Angeles Sportiva Bushido II-n belül működik, Gunnison, COMPANY. Kép Katie Lyonson keresztül

A mérkőzés közelében lévő tényleges Puma Ralph Sampson Mid kassotrainers OG cipő miatt a tényleges cipő valóban rendkívül fürge lehet a rock and roll ugrás, valamint a nagy túrázás vagy lefelé mászás tekintetében, gondolva, hogy ez elég nagy. Ezenkívül biztonságosan megtartja a lábad a táborozáson kívüli táj esetén is, amely alkalmassá teszi a valódi gránitlapokra, amelyek jellemzőek a Sierra állambeli ösvényeken. A ténylegesen meglehetősen merev, merev középtalp ezen túlmenően szerepet játszik azáltal, hogy az aktuális Bushido II-t fenntartja az érzékelés révén, amikor az egyenlőtlen táj enyhe vagy akár gondatlan. Ezenkívül a tényleges lábbeli kiváló munkát jelent majd, hogy szinte minden típusú akadályt megóvjon. Lábba ütköztem, és nehezen érkeztem több borotvaéles törmelékre, miközben a Bushido II, Puma Basket Classic cipőn dolgoztam, és ez kielégítőbb munkát végez a személyes lábem védelmében, összehasonlítva minden más lábbelimmel, amelyben működtem. utóbbi időben. A pontosság és a biztonság ezen különleges keveréke általában meglehetősen önbizalom, ami a speciális tájon növekszik. Ezenkívül nagyszerű választást tehet az aktuális Bushido II-ről a rohanás szempontjából.

Yukarý Dön Göster haweriaowok's Özellikler Diđer Mesajlarýný Ara: haweriaowok Ziyaret haweriaowok's Ana Sayfa

Eđer Bu Konuya Cevap Yazmak Ýstiyorsanýz Ýlk Önce Giriţ
Eđer Kayýtlý Bir Kullanýcý Deđilseniz Ýlk Önce Kayýt Olmalýsýnýz

Yanýt YazYeni Konu Gönder
Yazýcý Sürümü Yazýcý Sürümü

Forum Atla
Kapalý Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalý Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalý Forumda Cevaplarý Silme
Kapalý Forumdaki Cevaplarý Düzenleme
Kapalý Forumda Anket Açma
Kapalý Forumda Anketlerde Oy Kullanma