Egecan Üye

|
Gönderen: 12-Eylül-2019 Saat 04:43 | Kayıtlı IP
|
|
|
Kale yapı Yalıtım, yapılarınızı güzelleştirmenin yanı sıra, eskiyen ve tesisatları yenilenmesi gereken binalarınızı koşullara uygun şekilde tamamlar. Bizler
en az görünüşe önem verdiğimiz kadar güvenliğiniz açısından tesisatlarınızı yenilemenize de önem göstermekteyiz. Yaptığımız işleri sadece görüntü için değil
evinizde, iş yerinizde güvenle oturmanız açısından ilk günkü kadar sağlam yapıyoruz. Eskiyen tesisatlarınızın yenilenmesi, ısı yalıtımı sayesinde kışın daha
sıcak zamanlar geçirmenizin sağlanması, Mantolama, yangın tesisatı,
Jotun Boya uygulaması gibi hizmetlerin tamamını profesyonel olarak tamamlıyoruz.
Sitemizden vermiş olduğumuz tüm hizmetleri detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Sizler içi yapacağımız her çalışma bizler için önem taşır. Başladığımız her işi
güvenle teslim etmek için var gücümüzle çalışıyoruz, verilen sözler tam, eksiksiz ve zamanında teslim edilecek şekilde planlı ve koordineli çalışmaktayız.
Kalı Yapı Yalıtım ile çalışarak sizler de memnuniyetinizi gizleyemeyeceğiniz profesyonellikte ve kalite de hizmet almanın ayrıcalığını yaşayın.
Kale yapı yalıtım : https://www.kaleyapiyalitim.com.tr
Düzenleyen Egecan 25-Eylül-2019 Saat 02:31
|