implant


  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Düğün, Nikah Davetiyesi - Nikah Şekeri Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
b.a.f.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-2010
Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 2855
Gönderen: 07-Aralık-2014 Saat 11:53 | Kayıtlı IP Alıntı b.a.f.



İki kişinin hayatını birleştireceği özel günlerde insanların bu ana şahit olması onları daha çok mutlu eder. Tabi davet edilecek kişilerin belirlenmesi ve buna göre o kişilere davetiye gönderilmesi gerekir. Örneğin nişanı olan bir çift kendi nikah davetiyesini göndermediği sürece insanlar o davete katılmayacaktır. Çünkü davet edilmeyen kişinin oraya gelmesi hoş olmayacaktır.

Bu durumun aynısı düğün davetiyesi içinde geçerlidir. Eğer insanlar davet edilmezlerse bu tarz organizasyonlara katılmazlar. Bunlara ek olarak bazı insanlar davet edildiklerinde bile bu tarz organizasyonlara katılmayabilirler. Bu anlamda hazırlanan davetiyenin çekici olması büyük önem taşımaktadır. Davetiyesi güzel olan çiftlerin nişan törenleri de aynı oranda güzel olmaktadır.

Ayrıca davetiyeler ile birlikte nikah şekeri dağıtmakta oldukça önemlidir. Çünkü bu durum bizim kültürümüzün en önemli parçalarından birisidir. Alınan lezzetli şekerler insanları mutlu etmektedir. Bunlara ek olarak günümüzde çok farklı şeker çeşitleri de yer almaktadır. Dolayısı ile çiftler istedikleri şekerleri seçip, çok uygun fiyatlara bu şekerleri satın alabilirler.

Sizlere bu konuda; 2011 yılı itibariyle sektörde hızla yükselen, nikah şekeri, bebek şekeri, sünnet şekeri, kapı süsleri, şeker taşıma sepetleri ve süslemeler gibi birçok organize edilmiş ürünü bünyesinde barındırarak, müşterilerine en iyi şekilde hizmet etmekte olan, VIP Davetiye & Şeker adresini önereceğim.

Site adresi : http://www.vipdavetiyeseker.com
Yukarı Dön Göster b.a.f.'s Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: b.a.f.
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.91
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,0781 Saniyede Yüklendi.