implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Fatih’te vestel servisi arıyorsanız Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
kocamandunyam
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 1
Gönderen: 08-Ekim-2014 Saat 02:45 | Kayıtlı IP Alıntı kocamandunyam

Arkadaşlar herkese selam. Başlıktaki gibi bir soruyla başlamak istedim konuya. Fatih'te vestel servisi arıyorsanız size bir tanesinden bahsedicem. Ben test ettim onayladım, gerçekten kaliteli bir firma.

Öncelikle benim dükkanımdaki vestel klimam bozuktu. Aradım bir kaç tane servisi. Ama ilk önce Vestel'in kendi servisini aramıştım. Tabii garantisi bittiği için klimanın ücret istediler haliyle. Gerçi kaliteli bir yetkili servisti ama ücreti pahalıydı. Sonra dediğim gibi bir kaç servisi aradım hatta 1 servis direk elemanlarını gönderdi. Adam geldi bir kaç şeye baktı sonra fiyat konusunda da anlaşmışken benim içime sinmedi dedim ve başka servis aramaya başladım.

İnternette arama yaparken karşıma bu konuda bahsttiğim firma geldi. Adresleri şöyle yazıyım siz de ararsınız : www.fatihvestelservisi.com

Bu arkadaşlar geldi, gerçekten her yönüyle profesyonel adamlar oldukları belli. Tabii yine bizim semtin belli başlı kişileri ama hem işlerini biliyorlar hem de konuşmasını. İçime sindi tabii. Ancak o gün olmadı klima, ertesi gün sabahleyin gelip işlerini bitirdiler ve klima şu anda tıkır tıkır çalışıyor. Ayrca kumandam da bozuktu, tam çalışmıyordu. Yeni bir kumanda verdiler düşük fiyata sağolsunlar.

Ben de size öneriyorum. Eğer Fatih'te oturuyorsanız ve Vestel servisi arıyorsanız bu servisi kesinlikle arayın ve gelip yapsınlar makinenizi.
Yukarı Dön Göster kocamandunyam's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: kocamandunyam Ziyaret kocamandunyam's Ana Sayfa

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma