implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Satinaliyorum.net Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
nullsix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 6273
Gönderen: 14-Nisan-2013 Saat 18:09 | Kayıtlı IP Alıntı nullsix

Site İsmi : http://www.satinaliyorum.net

Site Konusu : Güvenilir Alişveriş Sitesi - Satinaliyorum.net

Domain Kayıt Zamanı : Nisan 2013

Tanıtım ve Açıklamalar : Satinaliyorum.net adı altında faaliyetlerine başlayan online alişveriş sitesine hoşgeldiniz. Site vasıtasıyla pek çok ürünü güvenle satın alabileceksiniz. Bugün buradan sizlere site üzerindeki üç özel ürün grubundan söz etmek istiyorum.

İlk olarak Anne - Bebek ve Oyuncak kategorisi üzerinde bulunan mama sandalyesi ürünleriyle başlayalım. Bebeğinize mama yedirdiğiniz esnada kullanabileceğiniz birbirinden kaliteli mama sandalyeleri burada kendine yer bulmuş. Chicco, Peg Perego, Mamas Papas ve daha birçok önemli markaya ait ürün bu sayfadan satın alınabilir.

Şimdi de sizleri kamp malzemeleri ürünlerine götürelim. Kamp malzemeleri sayfasında otomatik çadırdan sırt çantasına, piknik setlerinden el fenerine, uyku tulumlarından dürbünlere kadar çok sayıda önemli malzeme sizlere sunulmuştur.

Son olarak yüzlerce uyku setinin bir arada toplandığı uyku setleri sayfasını sizlere göstermek isterim. Sitedeki sayfalarda yer alan ürünleri fiyatlarına göre sıralayarak, bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz. Hatta arzu ettiğiniz takdirde ürün sayfalarının sol yan kısmından fiyat aralıklarını kendiniz girebileceksiniz. Aynı kısımdan dilediğiniz ürün markalarını işaretleyerek, sadece bu markalara dair ürünleri listeletebilirsiniz.

Herkese keyifli alişverişler dileriz.

Yukarı Dön Göster nullsix's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: nullsix

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma