implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Web Sitesi Tanıtım Portalı Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
erblog
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 11
Gönderen: 07-Aralık-2011 Saat 00:09 | Kayıtlı IP Alıntı erblog

Site Adresi: www.webtanitimi.com
Site Açılışı: Kasım 2011
Site Tanıtımı;

Tanıtım yazıları, sitelerimizin tanıtılması, hit sağlama, kalıcı ve doğal backlink sağlama gibi birçok yararı bulunmaktadır. Özellikle yeni açılmış bir web sitesi için yapılabilecek en güzel çalışma tanıtım yazısı çalışmalarıdır. Forumların site tanıtımı kategorilerinde ve bu amaç ile açılmış web sitelerinde tanıtım yazılarının yayınlanması hem doğal bir çalışmadır hem de kalıcıdır. Herhangi bir filtre tehlikesi taşımadığı için yeni açılan sitelerin yapabileceği en yararlı çalışmadır. Profil ve blog yorum backlink çalışmaları yeni bir site için genelde hüsranla sonuçlanır. Web sitenin filtreye girmesine ve tüm emeklerin boşa gitmesi muhtemeldir. Ve bu gibi çalışmaların SEO(Arama Motoru Optimizasyonu) açısından bir yararı olduğu da şüphelidir. Google her zaman doğal hareketleri sever, o sebepten bu gibi çalışmaların birden ve hızlı olması dikkat çeker ve şüpheli bir durum oluşturur. Fakat tanıtım yazıları tamamen doğal bir izlenim uyandırdığından filtre riski çok düşüktür. Ayrıca kalıcı backlink sağladığı içinde çok yararlıdır.
Bizde bu gerçekler doğrultusunda hem web sitelerinizi tanıtabileceğiniz hem de Google üzerinde kalıcı yarar sağlayabileceğiniz bir platform oluşturduk. Web sitemizde ücretsiz tanıtım yazısı gönderebilirsiniz. Tanıtım yazısını göndermeden önce dikkat edilmesi gereken noktaları ve tanıtım yazısı örneği sayfasını incelemeniz ve uygulamanız sağlayacağınız faydayı arttıracaktır.

Düzenleyen erblog 07-Aralık-2011 Saat 00:13
Yukarı Dön Göster erblog's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: erblog Ziyaret erblog's Ana Sayfa

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma