implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Eski Kitaplık Tasarımları Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
fyuksel3350
Üye
Üye

Ülke: Tacikistan
Gönderilenler: 80
Gönderen: 08-Ağustos-2012 Saat 14:42 | Kayıtlı IP Alıntı fyuksel3350

Kitap ve bu kitap yurtları adlı yazımıza öncelik ile hepiniz hoş geldiniz diyerek yazıma ve sözlerime başlamak istiyorum…değerli ve kıymetli okurum bizim bu yazılarımız ile kendimize vermiş olduğumuz bilgi birikimi ve çağlara da özellik ile kafa tutan bizim ışık tutmuş olduğumuz bilim gerçekleri ile de bir adım önde olmanın vermiş olduğu guru ve mutluluk ile yeniden karşınıza çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum…değerli okurum kitaplık ve bu araçlar hayatımızda çok önemli bir yere sahip ve bu Sahip oldukları önem ile de bazı değişik şekillerde bize fayda sağlamanın ötesi olan iyiyi doğruyu ve yanlışı en ince ayrıntısına kadar bize neyi nasıl yapmamız gerektiğini bildiren bu kitaplarımıza ev sahipliği yapmış olan kitaplık ve bu şekilde onlara hizmet eden kitaplık modelleri ile de yüz yıllar tarihler sürekli olarak yapılanmış olan bazı gerçekleri ve anlamları ile de bir değişimin ve gerçekleşmenin de bir sevdası olabilir…değerli okurlar bizim bu anlamda ve bağlamda yapmamız gereken bazı olgun ve davranış modellerinin de bir şekilde hal olması ve zamanın da bir vesile ile kendimize dönük olan yüzünü görmemiz ile de bunlara bir hedef koymamız gerekebilir….değerli okurlar yeni bir yazımız ile görüşmek üzere ve yeni bir bilgi kaynağı olan bize kitaplık ve bunun tarihçesi hakkında da bir ayrıntı bildiren dostlarımıza da teşekkürlerimiz sunarız…

Yukarı Dön Göster fyuksel3350's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: fyuksel3350 Ziyaret fyuksel3350's Ana Sayfa

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma