implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Ben 10 Dağ Jipi Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
fyuksel3350
Üye
Üye

Ülke: Tacikistan
Gönderilenler: 80
Gönderen: 11-Ağustos-2012 Saat 12:25 | Kayıtlı IP Alıntı fyuksel3350

Selam arkadaşlarım , ben 10 ultimate alien  konusu ben 10  arkadaşlarıyla   konuşurken söz  konusu uzay olu . ve arkadaşları ben 10 e uzay yolunda kimsenin gidemeyeceğini söyler ben 10 de tam tersine kendisinin oraya gidip ilerleyeceğini söyler. Bunun üzerine arkadaşlarıyla  ispata  girer .bunun üzerine de ben 10 de  da iddayı kabul edip  bisikleti ile uzay yoluna gitmek için hazırlık yapar . arkadaşları ben 10 ya 2 hafta süre veriyorlar .çünkü bu uzay yolu çok uzak ta ve çok yüksektedir arkadaşlar . ben 10 da bunun üstüne bütün hazırlıklarını yapıp bisikletiyle  sabah erkenden uzay yoluna  doğru  yol alıyor arkadaşlar .  ve bu yolculuk hiçte  kolay almıyor arkadaşlar .   çünkü gideceği yer yüksekte  ve ilk defa gideceği bir yerdir . ve ben 10 bisikletiyle gidebileceği son yere kadar gidiyor  ve artık tam pes edecekken oradan bir helikopter geçerken  ve ben 10 görüp onu içeri alır  arkadaşlar .ben 10 le helikopterde tanışan adam ben 10 nin burada ne aradığını sorar ben 10 de başından geçenleri  anlatır. helikopter   pilotu da bunun üzerine ben 10 e  yardım edip onu gideceği yere götürür arkadaşlar . ve zaman geçtikçe hava da kötüleşiyor ve bir zaman sonra kar yağmaya başlar ve helikopter ile  bu yollar da ilerleyemez hale gelirler ve bir gezegen de dururlar.  Daha sonra   pilot  bir yerde  çadır kurup  karın durmasını  beklerken orada kalacaklarını söyler. . bu kar yarına kadar devam ediyorlar . ben 10 ve pilot sabah olduğun da karın durduğunun görüyorlar ve hemen dışarı çıkıyorlar ama bide bakıyorlar ki her taraf karlarla  dolmuş. Ve yolar da karlarla kaplan mış arkadaşlar . pilot ve ben 10 yollarına helikopteri  bırakıp yürüyerek devam ediyorlar arkadaşlar . ben 10 alien force böyledir arkadaşlar sizlere güzel oyunlar …
Yukarı Dön Göster fyuksel3350's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: fyuksel3350 Ziyaret fyuksel3350's Ana Sayfa

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma