cnkymz Yeni Üye

|
Gönderen: 06-Eylül-2012 Saat 22:47 | Kayıtlı IP
|
|
|
Hayatımızda bir çok şey hızlı oluyor. Eğitimimizde kimi zaman çok hızlı ilerleyebiliyor ve konuları kaçırabiliyoruz.
Bunlardan biride İngilizce. Hızlı bir öğrenim çoğu zaman sorun yaratabiliyor. Tam
olarak kavrayamadığımız bölümleri, sorabileceğimiz tekrar çalışabileceğimiz alanlar bulmak zor olabiliyor. İşte bu yüzden
size her an çalışabileceğiniz online bir eğitim sunuyoruz.
Bu eğitim sayesinde, eksik yanlarınızı görebilir ve destek amaçlı çalışabilirsiniz. Nasıl mı ? Sadece kısa bir üyelik
işleminden sonra tamamen ücretsiz bir site ile. Özellikle cümle kurma ve konuşabilme yeteneği için sizlere destek
olabilecek bu sitede Do or Make gibi detaylı konularda sizlerin
hizmetinde. Bol örnekleri konularda çalışabilir ve kurslarınızda size destek olabilecek bir hizmet alabilirsiniz.
Öğretme odaklı ve size hitap eden sayfamızda, sadece çalışmaya yönelik destek alabilirsiniz. Çalışırken sorularınız
olabileceğini biliyoruz. Bu yüzden her konuda soru sorabileceğiniz alanlar ekledik. Dilediğiniz gibi soru sorabilir ve
takıldığınız alanları vereceğimiz destek ile çözebilirsiniz. Öğrendiğiniz ingilizce'yi örneklerle daha iyi hale getirebilir
ve konuşma esnasında sizlere yardımcı olabilir. Daha fazla beklemeyin ve ingilizceyi adım adım öğrenmeye başlayın...
|