implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Proficiency kursu Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
nullsix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 6271
Gönderen: 30-Mart-2013 Saat 23:53 | Kayıtlı IP Alıntı nullsix

Proficiency kursu

Ülkemizde her sene üniversitelere birçok öğrenci giriş yapmakta, kimi öğrenciler Türkçe eğitim veren, kimileri de yabancı dille eğitim veren üniversitelere kayıt yaptırmaktadır. Yabancı dille eğitim veren üniversiteler, kendi bünyelerinde yabancı dil yeterlilik sınavları yapmakta ve her öğrenci okullarının yaptığı bu sınavda başarılı olarak, eğitim verilen dille normal eğitimlerine devam etmektedirler.

Yeterlilik sınavında başarılı olamayan öğrenciler, bir yıllık hazırlık okumak durumundadırlar. Yeterlilik sınavları genel olarak proficiency ismiyle anılmakta, hazırlık atlama olarak da adlandırılmaktadır. Yabancı dil yeterlilik sınavına girerek başarılı olmak isteyenler ve işini şansa bırakmak istemeyenler, proficiency kursu veren türk ve yabancı öğretmenlerden birebir özel ders alma imkanına sahiptirler. Birebir özel ders metodu sayesinde, başarılı sonuç elde edebilir ve bir yıl gibi bir süre hazırlık okumak mecburiyetinde kalmazsınız. Tüm dünyada başarısı ispatlanmış olan birebir özel ders metoduyla proficiency kursları almak için, web sitemizdeki öğretmen ilanlarını inceleyebilir, direkt olarak irtibata geçerek her türlü konuda detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Siz de yabancı dil yeterlilik sınavlarına gireceklerdenseniz, üniversitenizin mevcut sınav formatına uyumlu birebir özel ders olanağından faydalanmalısınız. Bir yıllık bir hazırlık okumak zorunda kalmamak için, işinizi şansa bırakmayın ve konusunda uzman, tecrübeli öğretmenlerden özel dersler almaya hemen başlayın. Uluslar arası eğitmenlik sertifikasına sahip öğretmenler, okulunuzun sınav sistemine uygun ders programlarıyla sizlere özel dersler vermektedirler.
Yukarı Dön Göster nullsix's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: nullsix

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma