implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: YURTDIŞI DİL EĞİTİM PROGRAMLARI Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
azime13
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 18
Gönderen: 30-Mayıs-2013 Saat 15:19 | Kayıtlı IP Alıntı azime13

Yurtdışında İngilizce öğrenmek için İngiltere dil okulları bu dilin anavatanı olması ve ülkemize yakınlığı dolayısıyla en mantıklı seçeneklerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. İngilizce eğitimin, adeta bir sektör halini aldığı bu ülkede, irili ufaklı, her bütçeye uygun yüzlerce dil okulu bulunmaktadır. Şayet gerekli şartlara sahipseniz İngiltere'de İngilizce'yi öğrenirken aynı zaman da Ankara Anlaşması başvurusu yapma imkanınızda bulunabilir.

Türk öğrenciler için yurtdışı dil eğitimi, üniversite ya da yüksek lisans eğitimi denildiğinde ilk akla gelen seçeneklerden birisi de Amerika dil okulları olmaktadır. Bunun en büyük nedenlerinden biri olarak kaliteli eğitim anlayışı gösterilebilir. Bunun yanı sıra özellikle İngiltere’ye kıyasla yaşamın daha ucuz olması özellikle uzun dönemli İngilizce eğitimi için Amerika’yı ön plana çıkartmaktadır. Malta Dil Okulları Akdenizin incisi olarak bilinen bu adada dil eğitimi alırken eşsiz bir zaman da geçirebilirsiniz. Ülkemize yakınlığı, okulların İngiltere ve Amerika’ya göre daha ekonomik olması, Schengen ülkesi olması dolayısıyla vize şartlarının da daha hafif olması Malta’yı dil eğitiminde önemli bir yere taşımaktadır. Yurtdışı üniversite fiyatları ve başvuru koşulları oldukça çeşitlilik göstermektedir. Yeni Bir Hayat Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak herkese uygun, kaliteli bir seçenek mutlaka var. Yurtdışında üniversite eğitiminiz için yerleştirme yaptığımız ve öne çıkan ülkeleri şu şekilde sıralayabiliriz 
İngiltere dil okullarıAmerika dil okulları Malta Dil Okulları Yurtdışında üniversite İngiltere dil okullarıİngiltere dil okullarıAmerika dil okulları Amerika dil okulları Malta Dil Okulları Malta Dil Okulları Yurtdışında üniversite Yurtdışında üniversite
Yukarı Dön Göster azime13's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: azime13

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma