implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: ingilizce konusmak | 444ingilizce.com Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
pomat
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Gönderen: 03-Ağustos-2013 Saat 11:09 | Kayıtlı IP Alıntı pomat

İngilizce öğrenmek için çeşitli siteler ararken, internet üzerinden 444ingilizce.com/ adlı bir internet sitesine rasladım. Bu şekilde ingilizce öğrenebileceğini düşünen ciddi bir kitle olduğunu ise yaptığım araştırmalarını neticesinde görmüş oldum. Bu konu hakkında ise ayrıntılı bir araştırma yapıp, sizleri daha fazla nasıl bilgilendirebilirim diye düşünürken, site üzerinden bir form bırakarak, beni aramalarını ve daha fazla bilgi edinmememi sağlamam gerektiğini düşündüm. Bu aklımdan geçen fikri ise uygulamaya dökerek, firmanın beni aramasını ve gerekli ayrıntılı bilgileri vermesini sağladım.

İlk olarak ingilizce konuşmak istiyorum şeklinde bir cümle ile karşı tarafa ne istediğimi ve amacımın ne olduğunu anlattım. Onlar bana bunu gerçekleştirebileceklerini ve zaten işlerinin bu olduğnu aktardılar. Konuşma ise bana bunu nasıl yapacaklarını istememle devam etti. Onlar şu bilgileri aktardılar; İlk olarak konuşma seviyemin tespit edilmesi gerekdiğini, şu anda hali hazırda ne durumda olduğumu ne kadar konuşabildiğimi ve neyi bilip bilmediğimi ölçmeleri gerektiğini ilettiler. Daha snra bu bilgi ellerinde olduktan sonra bana özel bir eğitmenle ve içerikle, bire bir özel dersler alabileceğimi ilettiler. Ders saatleri konusunda bir esneklik vardı ve buna istinaden ben istediğim saatte eğitim alacaktım. Bu konu gayet mantıklı geldi. Ancak gel gör ki acele etmek istemedim ve kendilerine daha sonra bilgi vereceğimi ileterek, görüşmeyi sonlandırdım.

Bu bilgiler ışığında http://www.444ingilizce.com sitesi ile ilgili temel bilgileri sizlere iletmiş bulunuyorum. Bana gayet akılcı ve mantıklı gelen konular ve içerikler hakkında siz değerli arkadaşlarımın bazı eleştiriler yapmasını rica ediyorum. Bu eleştirileriniz ile sistemin negatif yönlerini görüp, bunları kendi üzerimde değerlendirip, daha sağlıklı karar vererek adım atabileceğimi düşünüyorum. Sadece eleştirmekle kalmayıp, gözümden kaçan diğer faydalı yönleri vurgularsanız bbeinm gibi diğer kararsız olan arkadşalara bir fener görevi görmüş olursunuz.
Yukarı Dön Göster pomat's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: pomat

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma