kadinlar Üye

|
Gönderen: 06-Ekim-2013 Saat 18:25 | Kayıtlı IP
|
|
|
------------------------ Domain: http://www.aremlakdidim.com Pagerank: 0 Alexa Dünya: 22.639.514 Alexa Ülke: Bulunmuyor Alexa Backlink: Bulunmuyor Google İndeks: 3.200 Google Görsel: 2.570 Google Backlink: 0 Yandex İndeks: 115 Bing İndeks: 59 Sayfa Hız Skoru: 56 Host: 69.65.33.122 İndeks Boyutu: 48.02 KB Son İndeks: 22.09.2013 07:36:44 Domain Yaşı: 7 ay 26 gün Dmoz Kaydı: Bulunmuyor Site Tanıtım : ------------------------ Merhabalar arkadaşlar , Sizlere bu tanıtım konumuzda sizlere Didim ilçemizde emlakçılık yapan bir arkadaşımızın internet sitesini tanıtmak istiyorum. İnternet sitesi yaklaşık 7-8 aydır onlinedir ve kendileri gerçekten bu işte tanınmış ve sevilen bir kişiliktir. İnternet sitelerinde ise ellerinde bulunan satılık , kiralık arsalar , iş yerleri v.s kısaca emlakçık ile alakalı herşey bulunmaktadır. İnternet sitelerine girince karşımıza güzel bir tasarım ve açık bir şekilde satılan kiralanan tüm mülklerin en güzel resimleri bulunmaktadır. İş yerine gitmeden resimlere bakabilirsiniz ve detaylıca bilgi edinebilirsiniz. Tabi herşey internet üzerinden olmuyor görmek istediğiniz evi iş yerini ziyaret ederek görebilirsiniz ve böylelikle araştırma karar verme fırsatı yakalamış olursunuz. İnternet sitemize hemen girerek çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz ve telefon numarasına adreslerine ulaşabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
|