implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: knight online Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
osman75
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 435
Gönderen: 06-Mart-2014 Saat 12:40 | Kayıtlı IP Alıntı osman75

Knight Online There is an error in the selected server Hatası ve ÇözümüOnline oyunların en önemlilerinden biri olan knight online'ın her güncellemesinin ardından yarattığı sorunlar

biz oyuncuların korkulu rüyası olmaktadır.Ancak hatalar beraberinde sorunları ve bu sorunların çözümüde getirmektedir.
Yazımda öncelikle bu hatanın sebebini açıklamak istiyorum. Bu hata NTTGame’in yaptığı anlamsız ve oyuncuları kaybetmekten başka bir işe yaramayan

güncellemesinden kaynaklanmaktadır.Güncellemede ki açıklar beraberinde bu sorunu getirmektedir.
Güncellemede yapılan değişikliklerden biride ‘ip kısıtlaması’dır. Yani aynı ipden sadece 1 char (karakter)açabilirsiniz ikincisini asla ve asla 

açamazsınız. Durumu size şu şekilde özetlemek gerekirse Örneğin apartmanınızdan yada okulunuzda yurtta 2-3 kişi aynı interneti kullanıyor ve 1 kişi

knight oynuyor, o oyundayken siz kesinlikle oyuna giremezsiniz ve

There is an error in the selected

server hatası ile karşılaşırsınız tabi premium kullanıcı hesabınız  yoksa.. Premiumu olanlar için herhangi bir sınır yok aynı ipden sınırsız char

açabilirler…
NTTGame ekibi bu aptalca ip kısıtlaması yaparken internet kafelerden oynayanları hiç düşünmemiş olacak.Çünkü aynı ipden 30 dan fazla bilgisayarın

olduğu kafe yurt gibi ortamlarda sadece bir karekterin oyunu açması oyunu geliştirmekten çok baltalamak için yapılmış bir uygulama olacaktır.
Bu hatanın çözümünü ayrıntılı olarak öğrenebilmek için tıklayın
Bunun haricinde siz oyuncuların bir başka vazgeçemediği program olan pedal programını tanıtmak istiyorum.
Çoğu yeni arkadaşımızın ilk amacı genelde bir tane key sender programı yapmaktır.Ama malesef windows 7 'den dolayı sorunlar çıkmakta ve bunun

çözümünü bulamamaktasınız.
Bu programla neler yapılabilir?
İstediğiniz zaman aralığında istediğiniz tuşları sürekli bastırabilirsiniz, ayrıca windows 7 64 bit uyumluluğunu da ekledim. Bu program sayesinde

çarınızı çok kolay seviye atlattım. Gece bıraktığınız çarınızı sabah uyandığınızda 10larca level atlamış halde bulmak çok hoşunuza gidecek.

Yukarı Dön Göster osman75's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: osman75

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma