implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Türkçe Sihirbaz Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Silahlioyun
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 29
Gönderen: 23-Mayıs-2014 Saat 20:29 | Kayıtlı IP Alıntı Silahlioyun

Türkçe oyunu çocukların sevdiği oyunlardan bir tanesidir. Oyuna başlamak için Play butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Oyuna başladıktan sonra ilerleyerek çeşitli hayvanlar kılığına girerek yolunuza devam etmek zorundasınız. Kontrolleri yön tuşları ile yapmalısınız. Yön kontrollerini yaptıktan sonra Hayvana dönüşme İnsana dönüşme tuşlarını söyleyeceğim. Hayvana dönüşmek için A tuşunu kullanacaksınız. Tekrardan insana dönüşmek içinse S tuşunu kullanmanız yeterli olacaktır. İlerledikçe çeşitli hayvanlar çıkacak burada bu hayvanlar size lazım olacak sudan geçmek için kurbağayı uçmak için kuş olacaksınız. İleri bölüme geçmek için bir anahtar var onu almanız gerekiyor fakat bu anahtar baya yukarda yetişemiyorsunuz. Anahtarı almak için kuş kılığına girmeniz gerekiyor. Anahtarı aldıktan sonra kapıya gidip insan şeklinde iken kapıdan içeri girip orada dere göreceksiniz. Dereden geçmek için önünüzde bir kurbağa olacak kurbağaya dönüşüp oradan geçebilirsiniz. Daha fazla sizlerin kafasını ağrıtmamak istiyorum. O yüzden sitemize ulaşmanız için link bırakıyor ve aranızdan çekiliyorum. İyi oyunlar dilerim umarım beğenirsiniz. http://silahlioyun.net/

Düzenleyen Silahlioyun 13-Kasım-2014 Saat 14:01

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma