implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Restorex Kullanan Var mı Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
nullsix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 6327
Gönderen: 01-Temmuz-2014 Saat 23:37 | Kayıtlı IP Alıntı nullsix

1              Restorex Kullanan Var mı

Ben bu markanın boyalı saçlar için olan şampuanını kullandım. Açıkçası ilk birkaç kullanımda hiçbir fark hissetmedim. Ama daha sonrasında saçlarımdaki canlılık ve dolgunluk beni çok şaşırttı. Bunun yanı sıra saçlarım eskisine oranla çok daha hızlı uzuyor. Ürünü kullanmadan öncesinde saçlarım zayıf yapısından ve boyadan dolayı beni rahatsız eden bir görünüme sahiptiler. Bu durumdan kurtulmak için pek çok tavsiye aldım ve pek çok ürün denemek zorunda kaldım. Her deneyimimden sonra saçlarımın hali daha da kötüye gitti. En son kuaförümün Restorex markalı ürünlerden gönül rahatlığı ile kullanabileceğimi ve hiçbir yan etkisi olmayacağını söyledi. Kullandığım her üründen yediğim darbelerden dolayı, açıkçası kuaförümün bu tavsiyesine kulak asmadım. Aradan yaklaşık bir ay geçtikten sonra internet sitesinden kuaförümün bahsettiği ürünü gördüm. Bir ihtimal diyerek siparişini verdim. Başta bahsettiğim gibi ilk kullanımlarda hiçbir etki göremedim, zaten umutlu da değildim. Ama sonrasında saçlarımın aldığı o inanılmaz hal beni büyüledi ve ürün vazgeçilmezim oldu. Meğer saçlarımın kurtarıcısı Restorex’teymiş. Benimle benzer sorunlar yaşayan herkese, gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

hızlı saç uzatan şampuan ( Restorex.com.tr )

Yukarı Dön Göster nullsix's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: nullsix

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma