implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Un - Yem Üretim Fabrikası Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
b.a.f.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 2855
Gönderen: 23-Temmuz-2014 Saat 02:36 | Kayıtlı IP Alıntı b.a.f.

Ülkemiz son elli yıldır birçok ekonomik krizi atlatarak bu günlere gelmiştir. Tabi bu zaman dilimlerinde bir hayli sıkıntılar çekilmiştir. Ancak ülke olarak üretime destek verildiği takdirde çok hızlı bir şekilde kalkınma sağlanabilir. Özellikle ülkemizde ciddi anlamda buğday rezervleri bulunmaktadır ve bunların üretimi için un fabrikası gerekmektedir. Son yıllarda bu tarzda yatırım yapan birçok iş adamı bulunmaktadır.

Un imalatı hakkında birbirinden farklı birçok yöntem vardır. Anacak fabrikalaşma yolunda ilerleyen firmaların yaptıkları standart bir üretimdir. Burada amaç seri bir üretim sağlanarak toplu satış yapılmasıdır. Böylece ülke sermayesini ihracat yaparak arttırılabilir.

Fabrikalarda buğdaylar öncelikle temizlenip içindeki yabancı maddelerden arındırılır. Paçal işlemi gerçekleştikten sonra buğdaylar yıkanır. Tavlanıp arkasından öğütülür. Eleme yapılarak paketlenir ve depolanır. Burada unun kıvamını yakalamak zor bir iştir. Bundan dolayı bu konuda uzman ustalar eşliğinde çalışılmalıdır. Fabrikalaşma yolunda ilerleyen ülkemiz gün geçtikçe un imalatıyla dünya çapında hatırı sayılı bir noktaya gelecektir. Sonuçta dünya buğday rezervlerinin bir çoğu ülkemizdedir.
Yukarı Dön Göster b.a.f.'s Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: b.a.f.

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma