kocamandunyam Yeni Üye

|
Gönderen: 08-Ekim-2014 Saat 02:45 | Kayıtlı IP
|
|
|
Arkadaşlar herkese selam. Başlıktaki gibi bir soruyla başlamak istedim konuya. Fatih'te vestel servisi arıyorsanız size bir tanesinden bahsedicem. Ben test ettim onayladım, gerçekten kaliteli bir firma.
Öncelikle benim dükkanımdaki vestel klimam bozuktu. Aradım bir kaç tane servisi. Ama ilk önce Vestel'in kendi servisini aramıştım. Tabii garantisi bittiği için klimanın ücret istediler haliyle. Gerçi kaliteli bir yetkili servisti ama ücreti pahalıydı. Sonra dediğim gibi bir kaç servisi aradım hatta 1 servis direk elemanlarını gönderdi. Adam geldi bir kaç şeye baktı sonra fiyat konusunda da anlaşmışken benim içime sinmedi dedim ve başka servis aramaya başladım.
İnternette arama yaparken karşıma bu konuda bahsttiğim firma geldi. Adresleri şöyle yazıyım siz de ararsınız : www.fatihvestelservisi.com
Bu arkadaşlar geldi, gerçekten her yönüyle profesyonel adamlar oldukları belli. Tabii yine bizim semtin belli başlı kişileri ama hem işlerini biliyorlar hem de konuşmasını. İçime sindi tabii. Ancak o gün olmadı klima, ertesi gün sabahleyin gelip işlerini bitirdiler ve klima şu anda tıkır tıkır çalışıyor. Ayrca kumandam da bozuktu, tam çalışmıyordu. Yeni bir kumanda verdiler düşük fiyata sağolsunlar.
Ben de size öneriyorum. Eğer Fatih'te oturuyorsanız ve Vestel servisi arıyorsanız bu servisi kesinlikle arayın ve gelip yapsınlar makinenizi.
|