implant

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Kara Ekmek Dizisi | Kara Ekmek izle Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
b.a.f.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 2855
Gönderen: 14-Aralık-2014 Saat 22:59 | Kayıtlı IP Alıntı b.a.f.

İnsanlar gün içerisinde zamanın büyük bir bölümünü televizyon izlemeye ayırmaktadır. Hele ki ülkemizde bu oran son derece fazladır. Özellikle televizyon başında olmamızı sağlayan en önemli etmenlerden birisi dizilerdir. Millet olarak dizi izlemeyi, dizileri takip etmeyi çok sevmekteyiz. Ancak yapım şirketleri ve kanallar çok sık dizi çıkarmakta ve dizileri yeterli süreyi tanımamaktadır. Birçok dizi reyting kurbanı olmakta ve yerlerine de yeni diziler çıkmaktadır.

Yeni dizi demişken son günlerde çıkması merakla beklenen Kara Ekmek dizisinden söz etmezsek olmaz. Sevilen oyuncu Özlem Yılmaz’ın rol alacağı açıklanan dizinin tanıtım teaseri de dizi severlerle buluştu. Dizi ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Henüz yayın tarihi net olarak belirtilmese de şimdiden sosyal medya üzerinde tanıtım videosu hakkında birçok yorum yapılmaya başlandı.

Seyirciler Kara Ekmek dizisi izlemek için sabırsız bir şekilde beklemeye koyuldular. Bu konuda sizlere, Kara Ekmek dizisi için oluşturulmuş ve diziyi ekranda kaçırsanız bile Kara Ekmek izle adı altında oluşturulmuş kategorilerde her bölümü takip edebileceğiniz bir site adresi önereceğim. Ayrıca önereceğim sitede Kara Ekmek oyuncuları hakkında detaylı bilgiler ve dizinin bölüm fragmanları da yer almaktadır.

Site adresi : http://www.karaekmekdizisi.net
Yukarı Dön Göster b.a.f.'s Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: b.a.f.

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma