implant


  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Site Tanıtımı
 ASPTurkiye.com Forum : Site Tanıtımı
Konu Konu: Converse Jack Purcell Lilla Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
7qezzpd1
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 02-Temmuz-2020
Gönderilenler: 3
Gönderen: 02-Temmuz-2020 Saat 05:15 | Kayıtlı IP Alıntı 7qezzpd1Converse sko dame lyserød Debuterer den helt nye Converse Jack Purcell Signature sneaker, en moderne udvikling af den ikoniske silhuet med 18 nye funktioner og fordele. Moderne og innovative produktfunktioner, som f.eks. To-lags and-lærred og en strømlinet toecap, tilføjer komfort som en vigtig fordel og vil revolutionere den måde, forbrugerne føler og ser ud i Converse Jack Purcell. Som det mest præmieudtryk af Jack Purcell til dato er Converse Jack Purcell Signature omhyggeligt udformet og forbliver tro mod kerneegenskaberne i den ikoniske sneaker, mens den leverer en mere alsidig essentiel sko.

Converse sko mænd udsalg Converse's Jack Purcell-signatur er på vej i foråret 2015. Med den klassiske, men alligevel afslappede livsstils æstetik, er der meget mere ved denne Jack Purcell-model, end øjet kan fange, da en ortolite fodseng har Nike Zoom Air-teknologi til en ekstra behagelig tur. Sneakeren har et holdbart duck-lærred, mens kontraststing ankommer overalt. En off-white sildebein mellemsål tilføjer en præ-ældet finish.

Converse sko nyheder hvid Converse Jack Purcell-linjen har altid personificeret casual livsstilsfølsomhed perfekt, og nu er mainstay-silhuetten tilbage i fem nye æstetik, der skal passe lige ind i dine sommerklædevalg. Purcell sportspræmie, der strækker sig fra enten et blødt skind, uld eller ruskind øvre, og som detaljer som voksede snørebånd til kompliment. Converse Jack Purcell Ox-delen fås i en sandfarvet brunfarve, en monokromatisk blå, dybbrunt læder og grå.

Converse Jack Purcell Lilla Neighborhood x Converse Jack Purcell Ox er en samarbejdsindsats mellem det japanske baserede streetwear-mærke og Converse. Samlingen fra 2019, der også indeholder en Chuck 70 High, er en ode til motorcykelkultur, et tema Kvarter-designer Shinsuke Tazikawa beskæftiger ofte i sine sæsonbestemte sæsonkollektioner. Det ærverdige Jack Purcell Oxs slidstærke look har en skyggefuld all-sort ruskindbasis med tonalsorte snørebånd og en sort tunge. Luxe sort læder påføres på hælen med en Kanji-karakter, der betyder "modstand." Mens den øverste forbliver relativt afdæmpet for at spille på sine cyklister, har den sorte gummi mellemsål gentagne hvide bogstaver "NBHCDNSJP."

https://www.eastnewsline.com/

Yukarı Dön Göster 7qezzpd1's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: 7qezzpd1
 

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

  Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.91
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Bu Sayfa 0,1094 Saniyede Yüklendi.